This site uses cookies from Google to deliver its services, to personalize ads and to analyze traffic. Information about your use of this site is shared with Google. By using this site, you agree to its use of cookies. Learn More

Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き #52383

Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き Details and ingredient substitutes for making the unique Japanese food Okonomiyaki / Okonomi Yaki Okonomiyaki Flour, Yama Imo Mountain Yam Otafuku Okonomiyaki Kit Okonomiyaki: Grilled as you like it February 28, 200 I rsquo ve heard that a friend of a friend planted a piece and it grew and made more imo, And, as part of supper last night, I used the rest of the yamato imo to make okonomiyaki. 12381 12375 12390 12289 26152 26085 12398 22805 39151 12395 12289 27531 12426 12398 12516 12510 12488 12452 12514 12434

Late last year, my father sent us this yamato imo together with other foodstuffs. 去年末、父からこの大和芋(やまといも、ヤマトイモ)や他の食材をもらいました。Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き My father said he got some yamato imo from an acquaintance. Yamato imo is a type of yama imo (lit. "mountain potato", yam). I've never seen yamato imo of such a strange shape.
Images of yamato imo 知り合いから大和芋をもらったそうです。大和芋は山芋の一種です。こんな奇妙な形のヤマトイモを見るのは初めてです。 We used it to make tororo soba first, and then mugi toro. まずはとろろそばに、次に麦とろに使いました。 Images of tororo sobaImages of mugi toro
And, as part of supper last night, I used the rest of the yamato imo to make okonomiyaki.
そして、昨日の夕飯に、残りのヤマトイモを使ってお好み焼きを作りました。 Images of okonomiyaki + yamato imoOkonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き About 500 g.
ç´„500 gです。

I don't like to peel the yamato imo because the skin is not thick and the part just below the skin is the most delicious part, but I peeled most of the skin because it was very soily, even after I scrubbed it with a tawashi.
大和芋の皮は薄く、また皮のすぐ下の部分が最も美味しい部分なので、皮を剥くのは嫌いなのですが、束子(たわし)でこすっても泥がついているので、皮は大部分剥きました。 Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き I added 600 g cabbage, and checked the texture. Then, I decided to add:
100 g flour
1 tbsp baking powder
200 ml milk
1 pack of sakura ebi (dried small shrimp)
キャベツを600 g入れ、柔らかさをチェックしました。 そして、次のものを入れることにしました:
小麦粉100 g
ベーキングパウダー 大さじ1
牛乳 200 ml
桜えび 1パック Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き I made four okonomiyaki in total, using two 18-cm diameter frying pan.
直径18 cmのフライパンを2つ使って、お好み焼きを全部で4枚作りました。 Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き My trick for flipping over using a plate worked fine, even though the dough is very soft because of the addition of yamato imo.
大和芋を入れたため、生地はとても柔らかいですが、私の、お皿を使ってひっくり返す技はうまく行きました。 Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼きOkonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き We also had leftover tonjiru (pork soup) and some other leftovers. 残りの豚汁や他の残り物も食べました。 Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き I also boiled some natsumikan peels. They are now in the fridge. I will simmer them with sugar later.
夏みかんの皮も茹でました。冷蔵庫にしまってあります。å¾Œã§ç ‚ç³–ã§ç…®ã¾ã™。 Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き I almost forgot to upload this photo: この写真をアップするのを忘れてました:Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き As always, my okonomiyaki is moyo-less.
いつも通り、私のお好み焼きは、マヨ抜きです。

0 Response to "Okonomiyaki with Yamato Imo in It/大和芋入りのお好み焼き #52383"

Post a Comment

Contact

Name

Email *

Message *